Åbent Hus på AAU CPH

Tak for nu - vi ses næste år

Tusind tak for din deltagelse i Bachelor Åbent Hus den 10. maj 2022. Vi håber, du er blevet klogere på dit uddannelsesvalg, og at vi ses igen på Aalborg Universitet København.

Find meget mere information om vores uddannelser og campus

Studiemiljø

 

Studiemiljøet på AAU CPH er rigt på studenterforeninger med masser af engagerede studerende, som er med til at danne et stort fællesskab på campus. Som ny studerende kan du også være med og blive en del af fællesskabet på AAU CPH. Hør om organisationerne.

Få endnu større indblik i det sociale studieliv på AAU CPH

Studieform

 

Aalborg Universitet er kendt for studieformen Problembaseret Læring (PBL). Det betyder, at vi kan tilbyde dig et studie, hvor du arbejder med samfundsrelevante problemstillinger, hvor teamwork er i højeste kurs, og hvor du har en tæt kontakt med dine studiekammerater både fagligt og socialt.

Læs meget mere om studieformen på Aalborg Universitet København

Optagelse på AAU CPH

Siger ord som adgangskrav, ansøgning og merit dig noget? Både krav og tidsfrister er forbundet med optagelse på en uddannelse, så hvordan bliver du egentlig optaget på en bacheloruddannelse på Aalborg Universitet København?

Dan dig et overblik

Læs mere om AAU CPH på vores hjemmeside

cph.aau.dk kan du finde mange flere informationer om vores campus i København.

Facebook og Instagram

Du kan også følge med i campuslivet på vores Facebook-side og møde vores studerende på Instagram.

MØD STUDERENDE FRA AAU CPH PÅ INSTAGRAM

På vores Instagram-profil kan du blive klogere på studielivet på AAU CPH, når en ny studerende hver uge overtager profilen og giver dig indblik i hverdagen på Aalborg Universitet København.

følg med