AAU logo

Åbent Hus i Esbjerg 29. februar 2020


FOREDRAG

Hør spændende oplæg om vores forskellige uddannelser, og hvilke ting og temaer der arbejdes med på studiet. Efter foredragene er der mulighed for at følge med foredragsholderen ud i de laboratorier, der hører til de forskellige uddannelser.
 

11.00: Applied Industrial Electronics (AIE) – Elektronik og Datateknologi i Industrien

 • Vi lever i en verden hvor IoT, AI og Robotter er en del af hverdagen, og ikke længere en del af fantasien. Med uddannelsen ’AIE’ gør man sig til en værdig medspiller i industri 4.0 og det er kun fantasien som sætte grænser for mulighederne. Kom og hør mere om hvordan man som studerende til AIE-ingeniør opnår en bred teknologisk viden, der gør en mester i at skabe nye teknologier.
   

11.30: Byg fremtiden – Hvad kan du lave som ingeniør i Byggeri og Anlæg?

 • Drømmer du om en fremtid som en drivende kraft i alle former for bygningsværker og anlæg, der sætter de fysiske rammer for vores fremtid? Du har måske altid været fascineret af store konstruktioner og ønsker at være en del af processen fra idé til færdig konstruktion? Samtidig er du måske meget bevidst om, at vi frem over skal være mere miljøbevidste og finde nye energibesparende metoder inden for byggeri og anlæg?
   

12.00: Vær med til at sikre en bæredygtig fremtid - Hvad kan du lave som ingeniør i Kemi og Bioteknologi?

 • Kunne du tænke dig at være med til at hjælpe verden på vej mod FNs verdensmål så kan en uddannelse som ingeniør i Kemi og Bioteknologi være vejen frem. Her kan du bl.a. arbejde med at sikre en bæredygtig energiforsyning, optimal brug af sparsomme ressourcer og sikring af rent drikkevand samt en lang række andre områder.
   

12.30: Energi – Ingeniøren med det brede perspektiv

 • En bæredygtig fremtid stiller store krav til den måde vi omsætter og opbevarer energi på. Krav som vi kun kan opnå ved hjælp af det rette sammenspil mellem de rette teknologiske løsninger. Kom og hør mere om hvordan man som studerende til energiingeniør opnår en bred teknologisk viden med fokus på sammenspil.
   

13.00: Skab fremtidens industri - Hvad kan du lave som ingeniør i Maskinteknik?”

 • Vil du skabe kreative tekniske løsninger, der giver resultater, der er til at føle på? Vil du have en uddannelse, der giver mulighed for job i mange forskellige brancher? Vil du have en uddannelse, hvor du er eftertragtet arbejdskraft - ikke kun i fremtiden, men også nu?

Her kan du også møde AAU