AAU logo

Åbent Hus i Aalborg

Næste Åbent Hus finder sted fredag den 1. marts 2019

et samlet åbent hus til dig

I samarbejde med alle Nordjyllands videregående uddannelser afholder vi ét stort Åbent Hus ved havnefronten i Aalborg. På den måde kan du på een dag møde alle videregående uddannelser i Nordjylland. Det sker fredag den 1. marts kl. 9-16. 

dette kan du opleve til åbent hus

er du på udkig efter en kandidatuddannelse?

Til Åbent Hus kan du møde vores bacheloruddannelser. Er du interesseret i at høre mere om vores kandidatuddannelser (overbygning på bacheloruddannelser), er du velkommen til at kontakte uddannelsernes egne studenterstudievejledere.

find studievejleder på uddannelser

Få et indblik i åbent hus Aalborg

 

vildt gode til at svare på spørgsmål

vildt gode til at svare på spørgsmål

"Jeg er kommet for at høre mere om Kommunikation og International Virksomhedskommunikation. Derefter vil jeg også høre et karriereoplæg, for jobmulighederne er helt klart noget, der fylder meget, når man skal vælge studie. Vejlederne ved standene har været vildt gode til at svare på alle de spørgsmål, jeg havde."

- Mai

Jeg har fået et fint indblik

Jeg har fået et fint indblik

"Jeg er ved Åbent Hus i dag, fordi jeg simpelthen ikke havde nogen idé om, hvad jeg ville. Jeg er godt på vej til at vide det nu, for jeg har fået et fint indblik i, hvad uddannelserne handler om. Så jeg er blevet meget klogere på, hvad jeg kunne tænke mig, og hvad jeg ikke kunne tænke mig".

- Jacob